Брад Пит ще участва в предполагаемо последния филм на Куентин Тарантино -

...
Брад Пит ще участва в предполагаемо последния филм на Куентин Тарантино -
Коментари Харесай

Брад Пит ще е в последния филм на Тарантино - Филмовият критик

Брад Пит ще взе участие в предполагаемо последния филм на Куентин Тарантино - " Филмовият критик ", оповестява " Дедлайн ".

Двамата са работили няколко пъти дружно до момента. През 2019 година за ролята си в " Имало едно време в Холивуд " Брад Пит получи " Оскар " за поддържаща роля. Той се е снимал и в " Гадни копилета ", появява се и в " Истински романс ", в който един от сценаристите е Тарантино.

Новият филм, чието деяние се развива в Лос Анджелис пред 1977 година е за критик, който работи за измисленото издание " The Popstar Pages ". Тарантино е казвал, че обликът на рецензия е въодушевен от човек, който в действителност е съществувал, само че в никакъв случай не е бил в действителност прочут и който е пишел ревюта за филми за някакво порно издание. Режисьорът прибавя: " Бил е доста недодялан, псувал, употребявал расистки обиди. Но това, което пишел, било в действителност смешно. Бил пъклен недодялан. "

Засега не е известно коя е ролята, която ще играе Пит, прецизира " Гардиън ".

По-рано Тарантино е казвал, че търси за основната роля някой към 35-годишен, ново лице за неговите филми.

Преди той е наричал Брад Пит " една от последните останали същински филмови звезди от огромния екран ".

Последно Пит се снима във " Вавилон ", " Убийствен трен ", а идващият му филм е с Джордж Клуни в трилъра " Вълци " (Wolfs). Той ще взе участие и дружно с Хавиер Бардем и Демсън Идрис във филм за Формула 1, чието име към момента не е известно.

Следващият филм на Тарантино по негови изказвания би трябвало да е последният в кариерата му.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР